Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Gri rengi oluştururken parafin ve siyahın yanı rabıta eklenen öbür renklerden hâkim olarak kullanılan renk zir tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil nispetı yüksek ise yeşil ast tonlu evet, kırmızı oranı şiddetli ise pembe zir tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine kaynak atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşün cebin. Gri Renk Duvar Boyası Hangi Odalarda Yeğleme Edilebilir?

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance şehir navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Gri boya beyit dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı mümkün! Dilerseniz solgunnın kenarı silsile mavi kadar renklere de yan verip alanın zindelığını artırabilirsiniz.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin yürekin ülkü bir alternatif. Antrasit gri maskülen bir zaman da ziyasız ve kararlı bir keyif oluşturur. Bu rengi kemiksiz renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda tatlı bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Mobilya ve konut dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit renk tonları antrasit, yanında birhayli rengi bile kullanmaya döşeme oluşturur. Akak odasından balkona denli geniş kullanma sahaı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim vadiı sunan Bellona farkıyla daha elleme seçimlerle kullanabilirsiniz.

İnternetin kendimi en huzur söylem ettiğim platform bulunduğunu ayırt ederek, komünikasyon tasarımı yerında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Zanaat ve Tasavvur Fakültesi'nden izinli oldum.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu gösterişli ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın çarpıcı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla şahane bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir fer katar.

Elbet ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı bileğil. Kesinlikle mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da yapılmalıdır.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzın stilini müspet yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve güven duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

antrasit gri dekorasyon Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken duygusal goldfix etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağdaş bir yöntem sunar ve sevap kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha cıvıl cıvıl bir yer yaratmanız hesabına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda taraf aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit, gri rengin derin tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kafalamıştır.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon üslupı ile varlıkımızda daha lüks arazi edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page